Talents United

English Español

Caseta és un grup jove format per 4 nois de Matadepera i Terrassa. Encara en construcció, fa només mig any que assajem amb aquest projecte sorgit d'una formació anterior.

Les nostres influències van des de formacions com Sigur Ros o Mono amb els matissos de l'escena pop catalana. I d'aquestes influències en surt una mescla de pop, rock, chillout que a nosaltres ens agrada anomenar pop atmosfèric.

El fet de ser un grup novell fa que, ara per ara, no tinguem res editat ni tampoc cap contracte de management o discografia. Estem treballant en un projecte ambiciós i esperem que la nostra perseverància ens ajudi a crèixer mica en mica.

  • Por Caseta
  • Etiquetas: inde, pop atmosfèric, pop-folk

  • 5091 visitas
En esta versión aún no se permite compartir en redes sociales!
Por favor, espera 24 horas antes de volver a pulsar ¡Me gusta! en este proyecto

El pop atmosfèric

El pop atmosfèric és el resultat que sorgeix de buscar una sonoritat més pròpia d'una banda sonora, amb efectes i moltes parts instrumentals, partint d'una formació de rock bàsica (baix, bateria i guitarres).

Vallparadís /Concerts

Caseta - Penyasegat

Para dejar tus comentarios debes estar registrado en Talents United.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar tu navegación, adaptarse a tus preferencias y realizar labores analíticas. Al continuar navegando aceptas nuestra Política de Cookies.

Aceptar