Talents United

English Español

A Buriàtia, república russa de Sibèria tocant a Mongòlia, diuen “amar mende” per donar la benvinguda als forasters i desitjar-los bona sort.

  • Por Amar Mende
  • Etiquetas: world music

  • 1954 visitas
En esta versión aún no se permite compartir en redes sociales!
Por favor, espera 24 horas antes de volver a pulsar ¡Me gusta! en este proyecto

Amar Mende

Amar Mende és un grup que es forma a la tardor del 2010 a partir de les inquietuds de la cantant buriata establerta a Catalunya Oyuna Baturova per donar a conèixer la música popular del seu país i també les pròpies composicions.

Gràcies a la reunió d'aquesta cantant amb quatre músics catalans amb llarga trajectòria en diversos estils musicals (clàssica, folk, pop-rock, jazz, latin...) i amb àmplia experiència en la fusió i barreja de sonoritats, melodies i ritmes procedents de diverses cultures, el grup ens proposa un eclèctic i original concert.

Sigui d'allà on sigui, la música tradicional té quelcom màgic perquè hom hi pot trobar sempre semblances amb la pròpia, se la pot fer seva, taral·lejar-la, identificar-la i estimar-la. Els integrants d'Amar Mende ens hem proposat barrejar i experimentar amb músiques tradicionals per interpretar un repertori ben variat, ple d'energia i subtilesa.

Com nòmades del segle XXI farem una original migració per l'espai i pel temps per trobar una bona barreja d'idiomes, freqüències i sonoritats que ens duran de Buriàtia a Europa en pocs segons tot repassant músiques populars, cançons medievals, cants de protesta per millorar el món i temes de pròpia creació.

Amar Mende

Amar Mende

Amar Mende

Para dejar tus comentarios debes estar registrado en Talents United.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar tu navegación, adaptarse a tus preferencias y realizar labores analíticas. Al continuar navegando aceptas nuestra Política de Cookies.

Aceptar